Marianne


260815

2015/08/26

 

Tästä on tainnut tänään mennä jo tasan viikko, mutta vain poikaystävälle olen tainnut uusia hiuksiani mainostaa. Mitä siis olenkaan mennyt tekemään?

Tuhansia kertoja vannoneena "En enää koskaa leikkaa hiuksiani lyhyeksi!" löydän itseni jälleen samasta veneestä. Kaikki alkaa yleensä pinterestin tai instagramin selailusta ja seuraavaksi huomaan, kun latvoista on lähtenyt useampi sentti.

Miun mielestä ryhdikäs tasapitkä polkka on vaan niin uskomattoman upea! Ja nythän voin lähteä jopa jonnekin ilman hiusten laittoa, joten miksi edes yrittäisin kasvattaa kun kuolaan näitä lyhyempiä. Muutaman kerran saan vielä kutrejani kasvattaa ja pätkäistä, jotta otsahiukset pääsevät muiden hiusten vauhtiin mukaan. Sen jälkeen lähden kunnianhimoisesti tavoittelemaan longbob-mallia.

Toinen muutos jonka kesä on kampaajan sijasta saanut aikaan on hiusten väri. En ole kertaakaan tänä vuonna omia hiuksiani värjännyt, vaan kasvattanut urakalla omaani. Kun aurinko on kutrejani hieman päässyt vaalentamaan, en enää osaa sanoa, kuinka paljon tätä omaa väriä tyvestä löytyy. Varmaan jotain 4 ja 8 sentin väliin? Niskapuolelta vastauksen varmaan löytäisi.

Syksyn tullessa, ajattelin jättää kihartimen (ainakin välillä) nurkkaan ja nauttia paksumman näköisista hiuksista. Kun kyllästyn kaivan kihartimen tai leikkaan taas sen 3cm.

-Marianne


Muistathan, että blogi muuttaa 1.9. uuteen osoitteeseen:

4 kommenttia:

  1. Lyhyet ja paksut hiukset sopii sulle ihan älyttömän hyvin! Samoin punainen väri :)

    http://sanninenblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Musta noi on ihan tosi kivan näköset! Sopiisopii tosi hyvin :-)

    VastaaPoista