Marianne


Kansikuvat

2015/09/10

DSC_6354-kansi.jpg

 

Liitelehti alkaa kannesta. Samoin myös liitelehden esittely.

Kansikuvaksi valikoitui stailausjuttumme kuva, vaikka kuvailimme kansikuva vaihtoehtoja muutenkin. Tämä asukokonaisuus, väri ja valot vain kolahtivat meihin kaikkiin. Ja tämä kuva toimiikin parhaiten, sillä kyse on syksyn liitteestä.

Kansikuvan tieot
Stailaus: Marianne Pykäläinen ja Tuomas Ukkonen
Kuva: Marianne Pykäläinen
Malli: Alina Tynys

Ajattelin kuitenkin esitellä teille vielä vaihtoehtoiset kansikuvat, niille kun ei oikein tule muutakaan käyttöä. Kuvat olivat ehkä aavistuksen liian kesäisiä syksyn liitteeseen. Stailauksen puolesta onnistuimme kuitenin todella kivasti ja kuvista tuli ehdottomasti kesän suosikkini. Oli todella kiva olla kameran takana pitkästä aikaa. Ja mikä parasta, meillä oli todella ihanat mallit! Kiitos!

 

DSC_5922-kansi.jpg

DSC_6028-.jpg

DSC_6108-kansi.jpg

 

Kuvien tiedot
Stailaus: Marianne Pykäläinen ja Tuomas Ukkonen
Kuva: Marianne Pykäläinen
Malli: Teresa Eloranta

En ole koskaan aikaisemmin ollut mukana järjestämässä kuvauksia tai päässyt kuvaamaan näin jännään projektiin. Pakko sanoa, että oli aika huippu kokemus. Toteutettiin kaikki kuvauksiin liittyvä vaatteiden etsimisestä viimeistelyyn. Kuvien teeman suhteen päätimme paikaksi Kouvolan kaupungintalon, josta löytyy jos jonkinlaista betonikoloa. Kuvausmiljöö tuki myös mahtavasti liitteen teemaa Kouvolan näkyvyydestä, sillä kaupungintalo on ainakin kouvolalaisille tunnistettava rakennus. Ja se betoni, se vain kuuluu kouvolaan.

Mitäs mieltä olette näistä kuvista? Kaikenlainen palaute on enemmän kuin tervetullutta.

-Marianne

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti