Marianne


Liite!

2015/09/07

DSCN2676.JPG

 

Hypätäänkö jälleen ajassa taaksepäin? Perjantaihin tällä kertaa. Sain nimittäin käsiini vasta painetut liitelehdet. Nämä joiden parissa heinä- ja elokuu aherrettiin.

Parasta liitteen tekemisessä oli prossin eteneminen. Kun näki mistä oli lähdetty ja mihin oltiin menossa. Ja sitten tietysti se mihin päästiin. Kaikki lähti liikkeelle varsin tyhjältä pöydältä, meille annettiin vapaat kädet sisällön suhteen. Sisältö alkoi tiimin kanssa hahmottua. Suunnittelimme jutut, etsimme mallit ja haastateltavat, aikataulutimme, lainasimme vaatteita, stailasimme, järjestimme kuvauksia, kuvasimme, muokkasimme ja kirjoitimme, kunnes taas aikataulutimme, haastettelimme, etsimme vaatteita, kuvasimme, muokkasimme ja kirjotimme. Sama kaava taisi toistua vielä muutaman kerran, eri järjestyksessä tosin ja muutamien kahvittelujen kera.

Otin melko suuren vastuun liitteesä ja lopulta olinkin kuvannut kaikki jutut yhtä lukuun ottamatta, sekä kirjoittanut viisi kahdeksasta. Meillä oli minun lisäksi ihana pieni tiimi, joka oli kaikessa mukana. Kasaan tuli 16 sivua asiaa muodista.

Liitteestä tuli suuri osa minua ja ajattelin jakaa blogin puolelle liitteen sisältöä. Tulevan kuukauden aikana saatte nähdä reilusti kuvia kaksista kuvauksistamme!

-Marianne

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti