Marianne


Outfit, Löysä neulemekko

2015/09/17

DSC_0367.JPG

DSC_0396.JPG

DSC_0583.JPG

DSC_0229.JPG

DSC_0282.JPG

DSC_0256.JPG

DSC_0529.JPG

 

Neulemekko - Vila | Laukku - H&M | Kengät - Kirppis

Löysää neulemekkoa on metsästetty koko kesä ja heti kun etsimisen lopetin, mekon löysin. Alkuperäiseltä malliltaan mekko on polvimittainen ja tiukka, mutta näin siinä potentiaalia ylisuureen löllömekkoon, jota olen kaipaillut. Vilan vaatteissa olen huomannut, että olen yleensä liian lyhyt, pieni tissinen ja leveä lantioinen. Mittasuhteet onkin pielessä vähän jokapuolelta.

Mallailin alkuun XS kokoista mekkoa peilin edessä. Mekko oli ylävartalosta löysä, tissien alapuoelle jäi pussi, kun taas lantiosta puristi ja helma oli hassun löysä. Kysyin sitten myyjältä voisiko hän tuoda minulle S koon. Myyjä tokaisi, että ei tuo M taida oikein istua kun on noin väljä. Yritin siinä piipittää, että tämä taisi olla XS ja etsin todella väljää mallia. Sain hassun katseen, että mekko on tarkoitettu tiukaksi ja helmakin on liian pitkä, kannattaisi lyhentää.

S koko oli juuri sopiva. Väljä, muttei liian roikkuva. Paksu neulos jousti myös hyvin kun sitä vähän venytin tuosta lantion kohdalta. Selitin uudestaan myyjälle, mitä olin etsinyt ja kävelin mekon kanssa kassalle. Kelpaa minulle, se riittää!

Muistakaahan siis, että vaatteilla ei ole vain yhtä ja ainoaa käyttötarkoitusta tai  yhtä ja oikeaa istuvuutta.

-Marianne

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti