Marianne


Hurmaava neiti nimetön

2016/04/13

DSC_0256raw.jpg

DSC_0264raw.jpg

 

Blogin postausaiheista hieman poiketen, heppajuttuja ja kotitallin kuulumisia. Ihan vain siksi, että nämä kuvat oli pakko päästä jakamaan myös blogiin. Ja onhan tämä meidän kahden vuorokauden ikäinen neiti nyt vain niin ihana!

Näin viikonloppuna, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä unta rautiaasta tammavarsasta, joka meille syntyi. Unestani mainitsin muutamalle läheiselle ja laitoin vielä perhellemme viestiä, tuosta erikoisen värisestä tammavarsasta. Sunnuntaina myöhään illalla puhelimeni soi ja äiti kertoi että pian muuten syntyy varsa. Istuin Kouvolan kodin sohvalla puhelin kädessä odotellen tietoa. Pian sain kuvan rautiaasta tammavarsasta, uneni oli käynyt toteen.

 

DSC_0272raw.jpg

DSC_0220raw.jpg

DSC_0234raw.jpg

 

Pientä, vieläkin nimetöntä neitiä matkustin katsomaan heti maanantain ensimmäisellä aamujunalla. Kuuteen vuoteen meillä ei ole elävää varsaa syntynyt, joten pieni neiti oli nähtävä heti. Ensimmäiset vuorokaudet ovat juurikin niitä parhaita, sillä pitkäjalkaisesta hoippuvasta varsasta kasvaa parissa päivässä rohkea ja omia rajojaan testaava, pukitteleva villivarsa.

Varsan väriä vieläkin vähän ihmetellään, sillä molemmat vanhemmat ovat ruunikoita ilman merkkejä ja pieni neiti syntyikin sitten tähtipäisenä rautiaana. Rautias lämminveriravuri ei nimittäin ole se yleisin näky. 

Nyt sitten odotellaan kuukauden verran pikkutammalle seuraa. Toisen tammamme olisikin vuoro varsoa toukokuun alkupuoliskolla jos kaikki menee hyvin.

-Marianne

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti