Marianne


10 faktaa minusta

2016/05/12Näin blogimuuton kunniaksi on varmaan hyvä aika hieman muistutella, että kukas täällä oikein kirjoittelee. Ilmeisiä faktoja ja pieniä nostoja minusta ja elämästäni.


1. Olen Marianne, 22-vuotias muotoilun opiskelija. Suunnitelmissa olisi valmistua designer-stylistiksi puolentoista vuoden kuluttua.

2. Olen kotoisin Joensuusta ja asunut Kouvolassa reilut kaksi vuotta opintojeni takia.

3. Opintojen ohessa työskentelen miesten vaateliikkeessä.

4. Asun pienessä kaksiossa Kouvolan keskustassa poikaystäväni ja kissamme Iivon kanssa. Näistä kahdesta Iivo esiintyy ahkerasti blogissa, kun taas poikaystävä heiluu välillä kameran takana.

5. En vieläkään tiedä missä haluaisin tulevaisuudessa asua. Kouvolasta ollaan kuitenkin pois muuttamassa kun valmistun.
6.  Lopetin kilpaurheilun reilu vuosi sitten vakavan loukkaantumisen takia. Blogia pidempään lukeneet varmaan muistavat postaukset ulkomaanleireistä ja kisakuulumiset kesiltä. Niitähän löytää vielä vanhemmista postauksista.

7. Urheilu on kuitenkin suuri osa elämääni vieläkin. Kesät menee tällä kertaa kentän laidalla poikaystävää kannustaen ja perheen urheilumenestystä (siskoni ja perheemme hevoset) seurailen livetulospalveluista, nettilähetyksistä ja äidin selostamien puhelujen kautta.

8. Pohjimmiltaan olen aina hevostyttö. Perheeseemme kuuluu ravihevosia, jotka ovat osa Joensuun elämää. Ennen kotitöiksi luettavia tallihommia onkin pitkien taukojen jälkeen ikävä, lukuun ottamatta heinätöitä.

9. Meille syntyi muutama yö sitten kevään toinen varsa! Joensuuhun ollaankin suuntaamassa, heti kun töistä on pari vapaapäivää putkeen.

10. Ihana Pohjois-Karjalan murteeni on osittain hävinnyt, sillä en enää kuule sitä päivittäin.


-Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti