Marianne


Kirpparilöydöt #1

2016/06/07Kesäsuunnitelmissa olisi ahkeroitua kirpparilla käymisen suhteen. Ennen löytöjen etsiminen oli lempipuuhaani, mutta nyt kaiken kiireen keskellä olen vain unohtanut kirpparit täysin. Muutaman vapaapäivän aikana päätinkin nyt suunnata kirpparille. Onhan se aina yhtä mukavaa touhua etsiä itselleen jotain uutta. Kirpparilla parasta on yllätyksellisyys, harvoin sieltä löytää juuri sitä tiettyä etsimäänsä.

Viikonloppuna mukaan lähti tämä upea mintun vihreä mekko. Helmassa mittaa on kyllä hyvin niukasti, mutta tämä näytti housujen kanssa myös enemmän kuin hyvältä. Toisena varasuunnittelmana on pukea alle valkoinen hame.

Kesän aikana suunnitelmissa olisin pyrkiä käymään kirppareilla vähintään kerran viikkoon, esitellä löytöjä täällä blogin puolella ja sitten se oma myyntipaikkakin pitäisi saada varattua. Ja vinkkinä vielä, että blogissani kirppariaiheisille jutuille ja asuille on oma tunniste (kirppari) joten kiinnostuneet pääsee lukemaan aiheeseen liittyviä vanhempiakin postauksia.


-Marianne

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo mekko! Kesä ja kirppikset kuuluvat kyllä yhteen! Ja kivaa kun kesällä järjestetään myös paljon kirppistapahtumia :)

    VastaaPoista