Marianne


Näiden kuvien...

2016/06/23
...Oli tarkoitus kuvittaa uusinta kirpparipostausta. Löysin nimittäin viime viikonloppuna täydellisen sinisen maton piristämään olohuonetta. Niin kaunis ja oikean värinen!

...Oli tarkoitus kertoa Aavan kuulumiset. Kotiutuminen on mennyt hyvin ja kissaneitimme seikkailee ympäri kotia, nukkuu vieressä, kehrää äänekkäästi ja leikkii innokkaasti Iivon kanssa. Vaan on niin kovin menevä ja utelias, että sylissä ei koskaan malta olla.

...Oli tarkoitus esitellä ihanat pionit, jotka nyt ovat jo kuihtuneet. Positiivista kerrottavaa kuitenkin, pionit eivät kiinnosta meidän kissoja! On nimittäin niitä tiettyjä kukkia, joita tähän talouteen ei voi ostaa. Päätyvät karvaisten tuholaisten suihin ja leikkeihin.

...Ei ollut tarkoitus kertoa kamalasta alkuviikosta. Vaikka kuinka koitin hyvän maanantain pohjilta saada hyvän viikon käyntiin, päädyimme poikaystäväni kanssa noroviruksen kouriin. Tässä sitä on nyt maattu vuorotellen sängyn/sohvan/patjan pohjalla ja juostu vessassa. Tämän päivän tavoitteena olisi nauttia ensimmäinen lämminruoka kolmeen päivään ja koittaa hakea kaupasta lisää mustikkakeittoa sekä jotain ruokaa juhannukseksi.


-Marianne

2 kommenttia: