Marianne


T-paita makuuni

2016/06/10


Paita - Marimekko // Hame - H&M // Laukku - Kirppis // Kengät - Vagabond // Korvakorut - Mango

Kuvat: Joonas Mikkanen


Kun puhutaan niistä vaatekaapin kulmakivistä, nousee valkoinen t-paita aina esiin. Ja sen suhteen teenkin nyt tunnustuksen, en ole omistanut valkoista perus t-paitaa muutamaan vuoteen! Nyt keväällä kävin vastaavan hankkimassa, mutta kertaakaan se ei ole vielä käyttöön päässyt.

T-paita miun makuun on tämä Marimekon printtipaita. Kaipaan yksinkertaisiltakin vaatteilta sitä jotain, leikkausta, printtiä tai tekstuuria. Vaikka se valkoinen teeppari on juurikin ihanan less is more, en vain osaa käyttää sitä. Ja luultavasti kun näin sanon, päätyy kyseinen vaate päälleni heti ensi viikolla.

Löytyykö teidän kaapista jotain puuttuvia kulmakiviä? Tai vaatteita, jotka "on hyvä omistaa" mutta siellä ne seisovat käyttämättöminä?


-Marianne

8 kommenttia:

 1. Minulla on ihan sama juttu noiden valkoisten ja muiden perus t-paitojen kanssa! Käytän niitä todella harvoin, sillä mieluummin valitsen jonkun erikoisemman vaihtoehdon ylleni. :D Tuo Marimekon paita on kyllä ihana, paljon mielenkiintoisempi kuin yksivärinen valkoinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin joku kohtalon toveri! Yleensäkin kaikenlaiset t-paidat ovat vaikeus, niissä on oltava todelle spesiaaali printti tms jos paita itse on perusmallinen :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! Noi korvikset on ihanat <33 Multakin puuttuu se perus valkoinen t-paita. Muutama yksilö löytyy, mutta ne ovat huonoa materiaalia eivätkä näytä ryhdikkäiltä. Täydellisen valkoisen t-paidan löytäminen on mun ikuinen metsästysprojekti. Toivottavasti pian sattuisi sopiva yksilö kohdalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, korvikset tällä hetkellä omia suosikkeja! Voisikohan johtua, että miunkin teeppareiden käyttämättömyys johtuu siitä että täydellistä (malli, materiaali, istuvuus, joku pikkujuju) ei ole vielä tullut vaan vastaan.

   Poista
 3. Itselläni ei myöskään löydy valkoista teepparia sillä aina on se ongelma että mitä sinne alle. Aivan huippu asuyhdistelmä tämä, vaadun susta pian Marimekon tyylilähettilästä, niin fresseiltä näyttävät aina nämä sun Marimekko-asut. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sekin vielä!
   Oi ihanaa, kiitos :)

   Poista