Marianne


Last night in Paris

2016/07/20


Jumpsuit - H&M // Kengät - Mango // Laukku - Kirppis // Korvakoru - BikBok

Kuvat: Johanna Pykäläinen


Kesälomani ehkä paras päivä vaihtui iltaan sinisessä jumpsuitissa ja lempparikengissä. Aavistuksen juhlavaa asua säästelinkin Pariisin viimeiselle illalliselle.

Istuimme ulkona useamman tunnin, söimme hyvin, nauroimme paljon ja manasimme huonoa palvelua kenenkään muun ymmärtämättä. Koska tarjoilija ei meitä kovin mielellään palvellut, jatkoimme alkupalojen ja pääruuan jälkeen toiseen ravintolaan jälkkäreille ja drinksuille.

Näin voi ilmeisesti käydä turisteille paikallisten suosimassa paikassa. Aluksi pöytävaraustamme ei voitu ottaa vastaa, koska ravintola oli täysi. Myöhemmin ohikulkiessamme ravintolan edessä oli monta vapaata pöytää, johon eri tarjoilija meidät uudelleen kysyttyä sitten lopulta ohjasi. Meidän jälkeemme kaikki muut käännytettiin ovelta pois, vaikka molemmin puolin meitä oli vapaat pöydät.

Mutta se ruoka, ainakin miulla, oli kaiken arvoista. Loppupeleissä meitä enemmän nauratti koko tilanne huonosta palvelusta. Ehkä asiaan auttoi viini tai sitten vain ihanan leppoinen seura.


-Marianne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti