Marianne


Onnellinen

2016/08/24


Muutama sananen onnellisuudesta, ihan vain, koska tänään on ollut poikkeuksellisen hyvä keskiviikko. Muutenkin viime viikkojen aikana olen koittanut viljellä positiivista ajattelua ja siinä omasta mielestäni ihan hyvin onnistunut.

Nämä asiat ovat saaneet minut viime aikoina hymyilemään:

TYÖ
Tällä hetkellä miulla on elämäntilanteeseeni nähden paras mahdollinen työpaikka. Vielä sellainen, jonne tunnen kuuluvani just nyt. Ja vaikka aina töihin mennessä ei pahemmin hymyilytä, niin jossain vaiheessa päivää asian huomaa muuttuneen. Eikös se kerro jotain työstä?

IHANAT TYÖKAVERIT
Joiden kanssa ollaan naurettu lauantaivuorossa vedet silmissä ja syöty pähkinöitä. Sekä järjestetty illanistujaiset, joissa napattiin reilu määrä selfieitä ja tanssittiin jalat kipeiksi (koska oli liian korkeat korkkarit). Kiitos ihanasta kesästä, jatketaan hyvän arjen parissa.

LOMA
Vaikka siellä töissä onkin viihdytty, niin koulun alku (eli loma) on hyvä suorittaa rauhassa. Jotta kerkeisi kerrankin niissä opiskelijabileissä käydä ilman "miun pitää mennä töihin huomenna" -selityksiä.

BLOGI
Parin päivän vapaat ovat olleet hyvää aikaa toteuttaa tätäkin intohimoa. Myös kesän aikana paremmaksi ystäväksi blogin kautta tullut Jaana ja kesän kuvaustreffit ovat saaneet hymyn huulille.

SYYSHORTENSIAT
Parasta elokuussa! Tuolla onkin jo muutamat asukuvat kuvattu ja iltakävelyt kävelty, sekä molempia taitaa vielä olla tiedossa.

HANKINNAT JA MATERIAALI
Mitä sitä kiertelemään, mutta viime aikoina olen kokenut huikeaa materiaalionnellisuutta. Täysin häpeilemättä. Tänään posti toi uuden objektiivin, josta olen kesän alusta asti haaveillut. Maanantaina saatiin työpaikalta lahjaksi kassillinen vaatteita, kiitokseksi hyvästä työstä. Ja uusi koululaukkuhan nyt kuuluu joka syksyisiin piristyksiin koulun alkaessa.

Kaikkien näiden lisäksi on monia pieniä juttuja. Esimerkiksi meidän ujot löytökissat ovat uskaltautuneet tulla nukkumaan viereen, syysflunssa on selätetty, poikaystävä on tarjoutunut asukuvaus avuksi ja vanhemmat sekä siskoni ovat tulossa piakoin käymään.

Toivottasti hymy pysyy huulilla viikon loppuun asti, sillon nimittäin alkaa se loma!

Kuvat: Joonas Mikkanen

2 kommenttia: