Marianne


Print jumpsuit

2016/08/10Jumpsuit - H&M // Laukku - Mango // Kengät - Mango

Kuvat: Jaana Päivinen JAELS


Vaikka pyrinkin ostamaan vaatteita, joita tulisi käytettyä mahdollisimman monipuolisesti vuodenajasta riippumatta, sattuu sekaan muutamia hankintoja, jotka vähemmälle käytölle jäävät. Tämä viime vuoden Ilosaarirockiin kriisissä hankittu jumpsuitti kuuluu kyseiseen ryhmään.

Haalari oli rokin lisäksi päällä muutaman satunnaisen kerran kunnes sen nyt uudelleen löysin. Nämä kesäfiilistä tuovat vaatteet tarvitsevat oikean ympäristön ja tilanteet, jotta niissä on hyvä olla. Ovat siis aavistuksen vaikeita vaatteita.

Onneksi tänä kesänä haalari on saanut enemmän käyttöä. Muuten melko rennosta vaatteesta saa työkelpoisen pukemalla kauluspaidan alle tai solmimalla yläosan vyötärölle, jolloin haalarista tulee solmittavat korkeavyötäröiset housut.


-Marianne

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Käyn mielelläni vastaamassa!

   Poista