Marianne


Gloria Fashion Show

2016/09/21


Palattaisiinko vielä hetkeksi viime viikon parhaimpiin tunnelmiin. Gloria Fashion Show inspiroi nimittäin suuresti, ainakin minua! Tunnin täydeltä ihania asuja ja ideoita.

Mikä parasta, pääsin näyttämään poikaystävälle palasen tätä maailmaa. Pyysin pakotin mukaan, koska minua on kierrätetty koko sateinen kesä seiväshypyn parissa ympäri Suomea. Ei vain, oikeasti mies oli ihan innoissaan lähdössä mukaan.
Toki ensin kriiseilin, mitäs tuon komean seuralaisen päälle puetaan. Ja kyllä, hän antaa minulle täysin vapaat kädet stailaamisen suhteen lähes aina kun päälle on laitettava muuta kuin ne collarit.

Mutta sitten takaisin tämän kuvamateriaalin pariin. En oikein osannut valita, kuvaanko järkkärillä vai snäppäilenkö. Onneksi kamera on kasvanut käteeni kiinni puhelimen sijasta, sillä snäppi meni hävittämään suurimman osan videoista ja kuvista, tietysti vielä ne parhaat.


Muutaman kehun ja kommentin tänne pitkän kuvavirran sekaan laitan. Ja aloitetaan suosikeista, tällä kertaa (yllätys yllätys) Marimekosta.

Vaikka mallisto onkin tuttu, kiinnostuin kovasti asujen stailauksesta ja vaatteiden yhdistelystä. Sieltähän nimittäin löytyi omia tämän hetken suosikkiyhdistelmiä, samaa kuosia kaikki päästä varpaisiin. Ihastuin.

Muutenkin Pioni-kuosi kovasti ihastuttaa, sinisenä tai oranssina, housuissa etenkin. Silmään pisti myös tuttu kuosi, Mini samovaari. Sama siis, johon olin itse pukeutunut.


Vaikka Nanso ei koskaan ole sen suuremmin itseäni sykähdyttänyt, ihastuin nyt suuresti. Kuosit eivä vielä ihan suosikkeihin päässeet, mutta stailauksesta täydet pisteet.
Tiukasti kiinni solmitut hiukset, tummat huulet sekä särmää tuovat aurinkolasit loivat täysin uuden, päivittyneen käsityksen Nanso-naisesta.

Kokonaisuutena ihastuin myös Andiataan. Täysin punaisissa lavalle astelevat mallit ihastuttivat ja löytyi sieltä seasta vielä yksi suosikkimekoista. Ihanan erottuva esiintulo, todella piristävä näytöksen loppuun.


Kuvamateriaalin loppu koostuu sitten kaikesta muusta mielenkiintoisesta aina alusta finaaliin saakkaa. Ja löytyy seasta myös näytöksen eloisin malli, huimalla asenteella tanssimassa glitter topissa.

Toivottavasti näytöksen tunnelma edes osittain välittyy näiden kuvien kautta!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti