Marianne


kenkäkuumetta

2016/09/27

Kaupallinen yhteistyö: Spartoo
postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Loppukesästä iski kova kenkähimo. Yhdet uudet syysnilkkurit onkin jo korkattu käyttöön, mutta nyt haaveissa olisi ruskeat nilkkurit. Kovasti uusia kenkiä olenkin etsiskellyt Spartoon kattavasta kenkävalikoimasta. Etsinnässä siis arkea piristävät nilkkurit, jotka saavat kokomustan asun heräämään eloon pienellä piristyksellä. Sellaiset, joita tulee tuijoteltua aina kävellessään. 

Ja niitä ruskeita nilkkureitahan löytyi enemmän kuin osasin arvata. Pitkän valikoimisen jälkeen sain rajattua vaihtoehdot näihin kuuteen. Löytyykö teiltä suosikkeja?Kovasti olen ihastunut alimman kuvan viimeisiin, koristeellisiin korkoihin, mutta viekö sopivan korkuisella kannalla arkikäyttöön paremmin soveltuvat leonilkkurit sittenkin voiton? Vai kallistunko lopulta aavistuksen klassisempaan malliin? Valintoja valintoja.

-M

2 kommenttia:

 1. Ihania kenkiä, ihastuin kuitenkin eniten noihin punaisiin, jotka sinulla on jalassa! Kerrohan toki lisää niistä kaunokaisista, ovatko ne kumikengät vai mitkä ja mistä? :D

  Ruskeista nilkkureista suosikkini on toisiksi viimeiset tuolla resorilla, klassisen kauniit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaset kengät jalassa ovat miun syyskumpparit kirpparilta! Siksi kaipailisinkin jotain kivaa ja vähän siistimpää ja hyvällä kannalla tai korolla olevaa :)

   Poista