Marianne


luovakriisi

2016/09/26


Olette varmaan huomanneet blogin ulkoasun muutokset toisensa perään. Sille on ihan syynsäkin, olen nimittäin ihan hukassa. Luovakriisi tai jotain sinnepäin, mutta kun mikään ei nyt tunnu eikä näytäkään omalta. Mikä tässä nyt pahinta, pitäisi koota itsensä näköinen portfolio osana kouluhommia. Entäs jos nyt ei tiedä mikä se "omannäköinen" on? 

Matka kohti omaa tunnistettavaa tyyliä (ja nyt ei puhuta pukeutumisesta) ei tunnu juuri nyt kovin selvältä, vaan enneminkin rönsyilevältä sekamelskalta. Ja kun näitä asioita vatvoo, ei ainakaan helpota. Pitäisi osata ottaa hieman etäisyyttä ja palata asiaan uudestaan. Mielenrauhaa tähän ajatusten sekamelskaan tuo aina niin kaunis syksy, joka on juuri parhaimmillaan. Muutama tunti ulkona kävellen selkeyttää osaa ajatuksista. Tämän postauksen kuvat tuntuvatkin siis varsin omalta ja tämän hetken blogin ulkoasu on oikeaan suuntaan. Banneri tosin tulee vaihtumaan vielä monet kerrat, voin taata. 

Ulkoasuavusta kiitos Julialle, jonka käsialaa myös aikaisemmat ulkoasujen pohjat ovat olleet. Tänään, hetken mielijohteesta sivupalkki saikin yllättäen kyytiä. Nyt blogin yläosasta löytyykin kaikki tarvittava ja varmaan sinne vielä lisää materiaalia tulee. 

Älkää siis välittäkö muutoksista, etsin vielä vähän itseäni (ja sitä tyyliä).

-M
 

2 kommenttia:

  1. Mulla vähän sama fiilis! Varsinkin blogin ja kuvaamisen suhteen, tuntuu että joka toinen päivä on uusi fiilis mikä on se mun tyyli :'----D Onneksi mun ei tarvitse kyhätä sentään portfoliota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miusta vahavasi tuntuu, että myös syksy aiheuttaa tämän! Koska se toistuu noin kerran vuodessa! Ehkä ne omat tyylit sieltä löytyy kun vähän otetaan asiat rennommin ;) ja siulla on ollut niin ihania asuja blogissa viime aikoina!:)

      Poista