Marianne


KESTÄVÄT KIHARAT

2016/10/11

Kaupallinen yhteistyö: Pozehair

Rennot kiharat ja laineet ovat olleet tuntomerkkejäni viimeisen viiden vuoden ajan. Olette ehkä kuvistakin huomanneet. Olenkin todella innokas hiustenlaittaja, vaikka tavoittelenkin huoletonta lopputulosta. Mielestäni parhaat kiharat ovatkin yön yli selvinneet, aavistuksen arjen menoissa suoristuneet taipuisat laineet.

Viikko sitten sain testiin uuden kihartimen Pozehairilta. Ja tämän viikon jälkeen toteankin, että oma entinen kiharrin sieltä viiden vuoden takaa on enemmän kuin aikansa elänyt. Nämä kiharat nimittän kestävät. Ja kestävät muuten useamman kuin yhden yön yli. Viikko sitten, eräänä aamuna kiharretut hiukset olivat edustuskunnossa koulupäivän, sulkapallo-ottelun ja opiskelijabileiden jäljiltä vielä parinkin päivän päästä. 


Arkikäytössäni olen tottunut yhden kokoiseen kiharaan, mutta uuden kihartimen ja kattavien vaihtopäiden ansioista pääsin testaamaan kaikkea pienestä kiharasta loiviin taivutteittuihin latvoihin. Eniten itseni yllätti kartiomainen 9-18mm vaihtopää (kuvassa vasemman puoleisin), jolla aikaan sainkin leikkisät pienet kiharat ja ihanan ilmavan hiuspehkon. 

Ihastuin suuresti myös loiviin kiharoihin ja taivuteltuihin latvoihin. Nekin kestivät useamman päivän. Viiden vaihtopään (9-18mm, 19mm, 18-25mm, 25mm ja 32mm) lisäksi paketti sisälsi lämpösuojakäsineen, jota kovasti opettelen käyttämään. Lämpösuojakäseinettä miulla ei olekaan aikaisemmin ollut.

Parasta Poze 5 in 1 Styler- kihartimessa on ollut sen säädettävät lämpötilat (120-200°C). Reilulla lämmöllä kiharoista saa kestävät, hiusosiota ei tarvitse pitää kihartimen ympärillä pitkää ja kihartaminen itsessään ei kestä kovinkaan kauaa. Täällä ollaan todella tyytyväisiä, sillä joka toinen aamu voikin nukkua sen 15min pidempää, koska edellisen päivän kiharat ovat edustukunnossa vielä aamullakin.


Tässä vielä hyvä hiusviikkoni kuvina. Löytyy kunnon kiharaa ja sitten sitä loivempaa taivuteltua. Ylimmän kuvan kiharat taaskin yön yli kestäneet, juuri sopivan pörröiset. Voisikin sanoa, että uusi kiharrin lunasti odotukset ja sopii ainakin näille oman elämänsä omaaville hiuksille juuri hyvin. 

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti