Marianne


mummomekossa

2016/10/19


Syksyn villein turvavaate taitaa olla tässä. Olen tainnut vahingossa ristiä kaikki tämän hetken yksiosaiset vaatteet tähän kategoriaan. Tosin aamun väsyssä kaikista helpointa on turvautua juurikin siihen yhteen vaatteeseen. 

Nilkkamittainen mummomekko on juurikin kirpparilta löydetyn näköinen, ehkä sen pituutensa takia, mutta todellisuudessa löytö ketjuliikeen kampanjasta, vielä todella edullisesti. Ja omaan silmään se on näkynyt joka paikassa, ehkä hieman liikaakin. En alkujaan siis ollut mekkoa edes sovittamassa, mutta yhden kappaleen sovituskopista löydettyäni kokeilin ja ihastuin. Siinä oli hyvä olla ja se tuntui omalta. 


Näen silti mekkoa edelleen joka paikassa aina telkkarimainoksista someen ja lehtien sivuille, tunnistaako joku muu? Mutta täällä Kouvolassa tämä on aika villi, juuri semmonen persoonallinen. Eikä ole tullut kaduilla tai koulun käytävillä vastaan. 

Joskus on siis hyöty asua täällä itärajan tuntumassa pienessä harmaassa kaupungissa, sillä jopa ketjuliikkeen kampanjavaatteita pidetään persoonallisena valintana. 

kuvat: Jaana Päivinen JAELS

MEKKO - H&M
KELLO - DANISH DESIGN
KENGÄT - VAGABOND

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti