Marianne


T B A F 2016

2016/10/15


Terveiset junasta! Eilinen juhlahumu iltameikkeineen ja pitkine mekkoineen on vaihtunut kiireaamun sotkunutturaan ja turvavaatteisiin. Vaikka tämä viikonloppu on pelkkää reissaamista (Kouvola - Helsinki - Kouvola - Kuopio - Kouvola) saatiin sille oikein mahtava startti the Blog Awards Finland gaalan merkeissä. Paljon kauniita ihmisiä, inspiroivia asuja, hyvää seuraa ja tutustumista.

Vaikka juhliminen jäikin omalta osalta aavistuksen vähemmälle kulkuyhteyksistä johtuen, oli pikavisiitti enemmän kuin odotettu. Ja uskon, että kuvia tapahtumasta löytynee lähiaikoina monista blogeista, joten eiköhän tuohon juhlatunnelmaan pystytä vielä virittäytymään, vaikka sitten näin jälkikäteen.


Meidän ihana pieni porukkamme juhla-asuineen (ja yhteensopivine nimineen: Mari, Maria, Marianne) näytti tältä! Käykääpäs kurkkaamassa myös Marin ja Marian inspiroivat blogit.

Asukuviin palaillaan sitten hieman myöhemmin. Omaani liittyy muuten kovan luokan viime hetken säätöä. Kerrankos sitä junassa keksii, että haluankin päälleni täysin toisenlaisen asun... Juhliin selvittiin kuitenkin vaatteet päällä.


Omalta osaltani ilta päättyi upeaan ilotulitukseen, jota seurasimme mukavasti sisältä käsin musiikin säestäessä. Paukkukammoisen unelma.

Kuvat: Mari, Maria ja minä

-M

2 kommenttia: