Marianne


teetä ja toppatakkeja

2016/10/21


Teetä, kynttilöitä ja toppatakin metsästystä.

Olen takki-ihminen ja pulassa kun takkikokoelma pitäisi jonnekin mahduttaa. Meillä on minimaalinen eteinen muutamalla henkaripaikalla, pari hassua yläkaappia makuuhuoneessa ja häkkivarasto, joka ryöstetään useamman kerran vuodessa. Silti kaipailen uutta toppatakkia jo nyt.


Mielestäni takkeja ei voi koskaan olla liikaa. Elämmehän Suomessaa, jossa takkia tarvitsee pahimmillaan joka kuukausi. Muistan vieläkin toissa juhannuksen kun palelin toppatakissani erään seiväshyppypaikan katsomossa.

Itselleni kaiksita tärkein takki on lämmin arkitakki, joka soveltuu pyöräilyyn. Vaikka kovin villakangastakkeja rakastankin, alkaa viime puskea takista läpi (pyöräillessä) jo nyt, lokakuussa. Ihastuinkin tähän valkoiseen H&Mn jättitoppatakkiin juurikin pyöräilyajatuksella. Tuonne muuten mahtuu alle takki jos toinenkin. Tilaukseen siis meni ja takin kanssa taisin löytää jotain pientä syyskivaa kotiin, ainakin muutaman kynttilän ja sulosen teekupin.

-M

2 kommenttia:

  1. Vitsi toi takki on IHANA! Kokeilin/ihastelin kyseistä takkia meidän liikkessä joskus alkuviikosta, mutta 34 kokoa ei enään ollut ja 36 tuntui itselleni pikkuisen liian reilulta joten, laitoin pienemmän tilaukseen :D malli oli ihan super siisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! :) Nimenomaan juuri takin malli on huikea! Itse taas tilasin, sillä en ollut varma tuleeko tänne Kouvolaan (ja tietenkin heti seuraavana päivänä olisi ollutkin)...

      Poista