Marianne


outfit, 201116

2016/11/21
Täällä sitä taas marraskuussa kirjoitellaan vain säästä. Toisaalta, jos katsoitte tänään ulos, saatatte ehkä ymmärtää miksi. Terveisin tuiskun ja tuiverruksen kohteeksi joutunut pyöräilijä.

Mutta! Jonkinlaisia asukuvauskelejä on hetki odotettu ja eilen aamulla sellainen siunaantui. Aamu oli nimittäin kaunis, satoi lunta ja oli kevyesti pakkasta. Ulkona odotti talvimaisema jossa puihin oli kertynyt huurretta. Tosin tätä ihanaa talvifiilistä taisi kestää vain pienen hetken aamusta. Työvuoron pääteeksi väistelin loskalätäköitä ja kastelin kenkäni matkalla bussipysäkille.

Marraskuu on kuukausien maanantai. Aina vaikea, vaikka asenne olisikin kohdillaan.

Päätänkin tuoda vielä viimeisiin marraskuun päiviin jotain iloa, tällä kertaa pukeutumisen keinoin. Jokainen loppu marraskuun asu tulee olemaan extramukava tai pirteä, näin tästä kuukaudesta selvitään. Kuvien asu edustaa tällä kertaa pirteää, vaikka mustaakin siitä löytyy.
Paita H&M
Mekko Mango
Kengät Vagabond

En edes muista, milloin viimeksi olemme käyneet asukuvia kuvaamassa tuon toisen puolikkaan kanssa. Mutta kannattaisi varmaan käydä useammin, nämä kuvat nimittäin pelastivat päiväni.

Ja onhan sen hieman helpompaa kun ei tarvitse sen kolmijalan ja itselaukasimen kanssa kikkailla.

Kuvat: Joonas Mikkanen

-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti