Marianne


2017

2017/01/01
Vuodelle saatiin raikas startti, kun päivällä Kouvolaan leijaili noin sentin lumikerros. Tuntuu heti paljon paremmalta, sillä Joensuun ja Kuopion lumisia maisemia jäi ikävä.

Vuosi 2017 on omissa ajatuksissa vielä varsin pelottava. Mikään ei nimittäin ole varmaa. Jossain vaiheessa vuotta edessä on muutto toiseen kaupunkiin, kaupunkiin josta vielä ei ole mitään hajua. Nyt jos täytyisi sanoa missä vuoden päästä mennään, en osaisi edes veikkailla. Katsotaan mitä elämä eteen tuo ja koitetaan nauttia kyydistä.

Tänä vuonna olisi myös tarkoitus valmistua. Edessä siis mahdollisesti viimeinen vuosi opiskelijana, ellei tässä nyt jotain uusia oivalluksia tai uravalintoja mieleen juolahda. Vuoden kovin ja itselleni tärkein urakka tuleekin olemaan opinnäytetyö, jonka aihetta kovasti metsästäkin.

Toivon, että 2017 on yllätyksellinen ja mielekäs vuosi. Kaiken vielä ollessa avoinna, toivon, että suurilta kriiseiltä vältyttäisiin. Erittäin suunnitelmalliselle ihmiselle tämä tietämättömyys on aika rankkaa, mutta koitan opetella ottamaan asiat vähän kevyemmin.

Nyt kaikki on mahdollista, sillä mikään ei sido sen suuremmin vielä minnekään.


-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti