Marianne


Uusi vuosi, uudet kujeet

2017/01/25
Tammikuu lähestyy loppuaan, mutta täällä uusi vuosi polkaistaan kunnolla käyntiin vasta nyt. Uusi vuosi, uusi minä hömpötyksistä ei siis kokonaan päästykään vielä eroon.

Täällä jätettiin suosiolla uuden vuoden ajatukset tammikuun loppupuolelle kiireisen alkuvuoden takia. Työt, koulun alku, inventaario, erään työn hakeminen ja siitä lopulta kieltäytyminen. Lisäksi vielä päälle vuoden vaihteessa tullut stressi, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Huh alkuvuosi, olet ollut vauhdikas.

Kiireiden aikana (pahin nyt ohi) omat ajatukset juoksivat ja erilaisia vaihtoehtoja kävi paljon mielessä. Päätin kuitenkin, että kiireessä ei tarvitse päättää mitään suurta, ja jos tarvitsee niin sitten tehdään ratkaisut fiiliksen mukaan.

Kevään suuri asumiskriisi ratkesi vahingossa, kun kieltäydyin eräästä työpaikasta, jota hain alkuvuonna. Ajoitus ei osunut nappiin (uskon kohtaloon), joten homma ei ollut tarkoitettu minulle. Mutta nyt, vaihtoehtojen pudotessa tuntuu hyvältä. Suunta alkaa hahmottua eikä enää ollakaan niin hukassa. Ollaankin poikaystävän kanssa sovittu minne keväällä ajattelimme muuttaa. Ajankohta ja työt ovat vielä auki, mutta luotto tulevaisuuteen on onneksi kova. Ja jos käy niin huonosti, että mikään ei tärppää, meillä molemmilla on varasuunnitelmat täällä Kouvolassa.

Nyt aavistuksen stressittömämpi minä jatkan vuoden suunnittelua ja haaveiden toteuttamista, sillä nyt niille on aikaa.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti