Marianne


kotikuumetta ja muuttosuunnitelmia

2017/02/18

Kuvat: Pinterest


Viimeisen viikon aikana on tapahtunut p a l j o n!

Sain heti alkuviikosta iloisen uutisen, töitä nimittäin. Keväälle suunniteltu muutto onkin nyt enemmän kuin ajankohtainen.

Työpaikan varmistuttua ja aikataulujen selvittyä alkoikin se paras osuus, uuden kodin etsintä. Haaveissa olisi lisää neliötä ja astianpesukone, toimiva pohjaratkaisu ja neutraali ilme. Koska asunnolla ei ole kova kiire, voi etsiessä olla aavistuksen tarkempi.
Perjantaina vastaan tuli kaksi todella mielenkiintoista asuntoa, joita olemmekin menossa katsomaan piakoin. Tätä innostuksen ja odotuksen määrää! Olenkin sisustushaaveillut täällä koko viikonlopun ja miettinyt mielessäni kuinka asunnot sisustaisin.

Tässä hieman sisustusinspiraatiota alkuinnostuksen tiimoilta. Toivoisin, että uudessa asunnossa olisikin vaaleat seinät ja katto sekä neurtaalin värinen lattia. Toki jossain määrin olisin valmis vaikka maalaamaan muutaman seinän jos tarve niin vaatisi.

Nykyisen kodin vaaleat kalusteet toimivat varmasti hyvin asunnon kuin asunnon perustana. Uusia suurempia hankitoja tosin täytyy varmaan tehdä, sillä nykyisessä 38 neliöisessä asunnossa kaikki on karsittu minimiin. Kuitenkin tällä hetkellä itselleni mielekkäin hankinta olisi jättikokoinen värikäs matto.

Erilaisia sisustus- ja asuntosuunnitelmia tulleekin blogiin nyt kevään aikana kunhan asiat tästä alkavat rullaamaan. Olen niin innoissani, toivottavasti ensimmäiset asunnot vastaisivat odotuksia!

-M

2 kommenttia:

 1. Onnea uudesta työpaikasta ja tsemppiä asunnon etsintään! Ihania nää inspiskuvat ♥

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Koti-inspiraatioita on nyt tulossa reilusti koko kevään ajan ;)

   Poista