Marianne


lasit x2

2017/02/05
Perjantaina sain yllättäen viestin että miun silmälasit ovat saapuneet noudettaviksi. Olin varautunut, että noin kaksi viikkoa olisi mennyt, mutta yllätykseksi lasit saapuivat jo viikossa.

Viikonloppu siis käyntiin uusien suunnitelmien ja pienen innostuksen kera. Tongin koko vaatekaappini läpi keksien ensimmäisiä asuja lasien kavereiksi. Mustat lasit oranssilla sisäpuolella sopivat täydellisesti yhteen Marimekon paidan kanssa! Ja tästä yhdistelmästä saan vahvasti muotoilija-Marianne viboja. Hih.

Toiset lasit ovatkin vaaleammat ja aavistuksen sirommat. Näissä laseissa tunnen oloni viisaaksi ja itsevarmaksi, ehkä myös aavistuksen aikusemmaksi.
Ensimmäisenä viikonloppuna olo onkin ollut aavistuksen hassu ja humalainen. Kun kerralla isketään vähän enemmän tehoja, vaatii ainakin tämä pää hieman totuttelua. Niin ja migreenilääkkeitä, varmaan ihan normaalia.

Olen myös selannut ahkerasti pinterestiä, sillä muutama asia kaipaa inspiraatiota.
Ensinnäkin, omat hiustenlaittorutiinit meni heti uusiksi. Jakauksen paikka on hakusessa ja hiusten auki pitäminen ei tunnu oikealta. Kohtalontoverit, onko hyviä kampausvinkkejä tai ideoita?

Toiseksi, korvakorut?! Omat suosikkiasusteeni joutuvat nyt ehkä hetkeksi jäähylle, sillä lasien kanssa kaikki asusteet tuntuvat liialta. Vai onko tämä kuvitelma vain oman pääni sisällä?

-M


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat lasit! Sopivat sulle tosi hyvin :) Mä niin tiedän ton tunteen korvisten suhteen. En vaan kykene käyttämään enää hopean värisiä korviksia, kun kehykset on jotain kullan ja messingin sävyjen väliltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Miusta vaan tuntuu, että pään alueella on hassua jos on liikaa asusteita... Etenkin näiden tummempien lasien kanssa. Onneksi toiset lasit on vaaleat ja vähän kevyemmät, niin ehkä niiden kanssa uskaltaa pienempiä korviksia kokeilla.

      Poista