pieni hiljaisuus

2017/03/19Blogi on aina ollut minulle eräänlainen turvapaikka. Täällä kaikki on ollut (lähes) aina hyvin. Ja niin sen haluan myös jatkossa olevan, sillä vanhoja postauksia, tai postauksia yleensä selatessa sitä haluaa palata niihin hyviin hetkiin kurjien sijasta.

Totuushan on kuitenkin täysin toisenlainen. Ei elämä ole aina pelkkää hymyä, kivoja asuja ja kauniita kukkapuskia. Se on myös likaisia koteja, huonoja päiviä ja sattumia.

Yleensä blogin ollessa hiljainen elämän muut asiat menevät edelle. Niin kuin nytkin.

Poikaystäväni influenssa olikin nimittäin jotain ihan muuta. Hän joutui reilu viikko sitten sairaalaan ja on siellä valitettavasti edelleenkin. Tiistaina sairaalassa vieraillessani menin sitten pyörtymään. Huoli toisesta otti vallan ja ehkä sairaalaympäristölläkin oli asian kanssa tekemistä. Kuulemma täysin normaalia.

Nyt kaikki on onneksi jo melko hyvin. Vaikkakin tein perjantaina viimeisen työvuoroni Kouvolassa, aloitan uuden työn tulevalla viikolla ja muuttoon on 12 päivää aikaa, istun mieluiten sairaalassa ja pelaan korttia poikaystäväni kanssa. Ehkä siis myös blogissa voi olla hetken hiljaista.

Elämällä on tapana laittaa asiat uuteen järjestykseen. Ehtii niitä muuttolaatikoita myöhemminkin pakata.

-M


2 kommenttia: