Marianne


ruutua kotiin

2017/03/11
Uutta nykyiseen ja tulevaan kotiin.

Uuden kodin pohjaratkaisun selvittyä alkoi armoton sisustussuunnitelu. Haaveissa olisikin monia uusia juttuja, mutta alkuun taidetaan hankkia vain muutama uusi hylly säilytystilan lisäämiseksi.

Muutamien pienien hankintojen jälkeen pääpaino tulee olemaan tekstiileissä. Asunnossa on eriväriset seinät ja lattiat nykyiseen verrattuna, joten suurin osa nykyisistä tekstiileistämme tuleekin näyttämään täysin erilaisilta. Vaihtelua hyvällä tapaa.

Loputtomien pinterest tuokioden jälkeen himoitsin jotain pientä projektia, jonka voisin toteuttaa jo täällä nykyisessä kodissa. Päivityksen kohteeksi pääsi tällä kertaa olohuoneen taulu.
Sain taulun alkujaan lahjaksi siskoltani ja sitä koristaa Marimekon Kuuskajaskari-kangas. Vaikka kuinka kyseistä printtiä rakastankin, kaipaan hieman vaihtelua säännöllisin väliajoin.

Oma vinkkini taulun päivitykseen onkin nupittaa kanvaasin päälle uusi kangas. Kangasta pystyy vaihtamaan kun sille päälle sattuu, eikä mikään päätös ole lopullinen.

-M


2 kommenttia:

  1. Minulle tuo kuvio aiheuttaa levottomuutta. En pysty katsomaan kuin hetken. En nyt ole ihan niin herkkä kuin työkaverini. Minulla sattui olemaan kerran kaperaitainen pusero, niin työkaverini sanoi, että hänelle puseroni aiheuttaa migreenin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On jännä, kuinka ihmiset näkevät kuvioita ja väriyhdistelimiä eri tavalla :) Itse nimittäin koen väriyhdistelmän rauhoittavana kuosista huolimatta. Sen sijaan kontrastiset pienikuvioiset kuosit saavat migreenifiiliksen aikaan täälläkin :(

      Poista