Marianne


K O T I

2017/04/11

Tervetuloa meille taas!

Tältä meillä nyt näyttää. Tai siis tältä parhaat palat ja nurkat näyttää, vielä on vähän tekemättä. Mikään kiire ei kuitenkaan ole, sillä koti tuntuu jo kodilta.

Vaikka kuvat ovatkin nyt pääosissa niin kerrotaan vielä muutama sananen kodin suosikkijutuista.

VALO
Kolmeen eri ilmansuuntaan olevat ikkunat, täyttä rakkautta. Muutenkin asunnon vaaleat pinnat korostavat valoisuutta ja antavat ihanan raikkaan pohjan kaikelle.

IKKUNALAUDAT
Tätä tuskin tarvitsee enempää avata. Minun, huonekasvien ja kissojen suosikkipaikat kotona.

HARMAA
Asunnossa olevat vaalean harmaat seinät ovat varastaneet sydämeni. Olen aina ollut valkoisten seinien kannattaja, mutta nyt mieli muuttui. Valkoinen tuntuisi täällä ja nyt jopa vähän tylsältä.


SININEN
Makuuhuoneen siniset seinät ovatkin olleet yllätyksekseni todella kivat! Niitä etukäteen kovasti pelkäsin ja olin jo valmis tarttumaan pensselliin. Oikesti sininen tuo mukavan rauhallisen tunnelman huoneeseen.

TILA
Pienikin neliömäärä kasvattaa tilantuntua huomattavasti. Edelliseen kotiin verrattuna nykyisessä on vajaa 20 neliötä lisää, joten nykyinen koti tuntuu todella tilavalta. Myös sisustuksessa avaruus tuo lisää vaihtoehtoja ja järjestystäkin pystyy vaihtamaan jos nykyinen alkaa kyllästyttämään.

MATOT
Vaalea lattia saa matot näyttämään todella hyvältä. Olohuoneen persialaishenkinen matto on ehdoton suosikkini ja ensimmäinen hankinta tähän uuteen kotiin.

ETEINEN
Tarpeeksi tilava ja käytännöllinen! Helpottaa kummasti elämää. Koen myös että eteisessä näkyy kodin persoona, on värikästä ja pelkistettyä, vanhaa sekä uutta. Peili, kenkäylly ja matto, kaikki eriparia, mutta sopivat silti niin kivasti yhteen. Lisäksi eteisestä aukeaa kaunis näkymä melko pelkistettyyn ruokailuryhmään.


Seuraavaksi kysyisinkin teiltä millaisia sisustusjuttuja ja kodin esittelyitä kaipailisitte? Haluaisin jäsentää uusia postauksia hieman teemoittain, mutta ovatko teemat sitten huoneita vai hankintoja vai jotain muuta?

Ideoita otetaan vastaan! Muutama valmis omasta takataskusta onneksi jo löytyykin.


-M

2 kommenttia:

  1. Onpa teillä kaunis ja valoisa koti! Ihastuin välittömästi tuohon värikkääseen persialaismattoon <3 Mistä olet sen ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia! Värikäs persilalaismatto on Vallilan tämän kevään mallistosta :)

      Poista