Marianne


tervetuloa meille

2017/04/06
Tässä se nyt on (tyhjillään), meidän uusi koti. Vaikka täällä onkin jo suurin osa tavaroista paikoillaan, ajattelin esitellä hieman lähtötilannetta ja kertoa mitä asunnossa näimme.

Ensimmäisissä kuvissa kodin eteinen, joka on paljon edellistä suurempi. Suuri plussa siis! Lisäksi eteisestä löytyy kaksi korkeaa kaappia ja tanko takeille. Heti ulko-oven vieressä ovi makuuhuoneeseen ja samalla käytävällä jälkimminen ovi vessaan.

Haaveissa olisi kasata kenkäkaappi ovien väliin ja kiinnittää kultareunuksinen peili seinälle. Oikean kokoinen matto on vielä etsinnässä, sillä käytävään menisi jopa kolme metriä pitkä ja yli metrin leveä yksilö = mahdoton tehtävä.

Makuuhuone on myöskin edellistä suurempi. Yhdeltä seinältä löytyy kaksi kiintokaappia ja käynti pienen pieneen vaatehuoneeseen.

Kauttaaltaan vaaleansininen huone on ihan hauska, mutta jos kyllästyminen tulee, maalataan huone keskiharmaalla.


Kaikista eniten tässä asunnossa ihastuimme pitkulaiseen olohuoneeseen, jonka päästä löytyy keittiö. Ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan, parasta. Ja vielä parempaa, ikkunat ikkunalaudoilla! Näiden ikkunoiden lisäksi olohuoneen päästä löytyy myös mukavan kokoinen parveke.

Makuuhuonetta lukuunottamatta asunnon seinät ovat vaalean harmaat. Kävimme katsomassa  asuntoa eräänä iltana joten seinien värit luonnonvalossa näin ensimmäisen kerran vasta näitä kuvia ottaessa. Hieman jänskätti minne harmaa taittaa, mutta onneksi asunnosta paljastui mukava, aavistuksen viileä, ehkäpä siniseen taittava sävy.

Vaikkakin asunnosta löytyy muovimatot, ovat ne mukavaa vaihtelua värinsä puolesta, kokonaisilme onkin nimittäin todella vaalea. Lisäksi muovimatot ovat hyvä syy ostaa uusia (värikkäitä) mattoja! Pyritään näkemään asioiden valoisat puolet, tämähän on vuokra-asunto, ei oma, joten kaiken ei tarvitse olla täydellistä.

Liikkeelle lähdettiin tästä, pian saatte lukea sisustusjuttuja!


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti