Marianne


5 syytä onneen

2017/05/061.
Tämä punainen mekko. Jo monen tilanteen pelastanut väripilkku on jättänyt tummat kaverinsa roikkumaan vaatekaapin henkareille päätyessään päälle. Pitkä kokomustien asujen putki on katkennut.

2.
Kadonnut inspiraatio on löytynyt! Pinterestiä ja sisustuslehtiä on selattu tiheään, sillä nyt tekee mieli ahmia uusia ideoita. Maalis- ja huhtikuun huolet on selvitetty ja nyt ajatuksissa on tilaa myös kaikelle muulle. Sisustusinspiraatio saavutti huippunsa muuton jälkeen, pukeutuminen tulee nyt kevään myötä perässä.

3.
Uudet maisemat alkavat tuntua tutuilta. Kuukausi takana uudessa kaupungissa, uusilla kulmilla, uudessa kodissa. Ja kotona ei ole enää tietoakaan muuttokaaoksesta, eikä missään loju ainuttakaan pahvilaatikkoa! Lisäksi työmatkareitti on vakiintunut, lähikaupat löydetty ja kotoa vastaapäätä oleva pizzeria testattu moneen kertaan.

4.
Tilattiin eilen kotiin uusi sohva. Iso valkoinen kulmasohva. Omalta sisustushaavelistalta saadaankin nyt raksittua kohta "valkoinen sohva".

5.
 Miniloma Joensuussa. Hyppäsin työvuoron jälkeen junaan ja keskiviikkoon asti olisi tarkoitus rapsutella hevosia, heittää korille palloa ja olla perheen kanssa.


-M
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti