Marianne


astu eteiseen

2017/05/02Asuntoasioissa eteenpäin! Nyt otetaan tarkempaa kurkistusta meidän eteiseen.

Tämän hetkinen tilanne ensimmäisessä ja lopuissa kuvissa, lähtötilanne toisessa kuvaparissa. Perinteisellä ennen - jälkeen vertailulla siis mennään.

Ennen kuvissa (tässä alapuolella) näkyy eteisen tilavuus ja valon määrä, heti eteistä vastapäätä löytyykin ikkuna. Eteinen on muutenkin todella toimiva, tarpeeksi syvä ja pitkä, käytävämäisyyden tunnetta luo myös eteisen varrella olevat ovet makkariin ja vessaan. Lisäksi löytyy mukavasti säilytystilaa.

Ainoa asia, joka eteisestä sai väistyä oli ovien välissä oleva seinään kiinnitetty palapelipeili kaislakoristein. Peilin alta paljastui alun ikäväksi yllätykseksi pala maalaamatonta seinää.

Vaikka eteinen olikin toimiva, olin jo pidemmän aikaa haaveillut kenkäkaapista, sillä kaipaan eteiseen aavistuksen laskutilaa, jonne saan kauniin avainastian. Talvella tasolle voi laittaa muutaman tuoksukynttilän, kesällä sitä koristaa kasvit ja kukat.

Kultareunuksinen peili löysi myös paikkansa eteisestä. Vähän vastapainoa Ikean kenkäkaapille, sillä nyt on jotain uutta ja jotain vanhaa. Näitä kahta asetellessa myös huomasin, että maalaamaton seinän palanen ei haittaa, vaan luo jopa kivat kehykset. Huomaatteko edes?

Mieleisen ja oikean kokoisen maton löytäminen eteiseen oli työn ja tuskan takana. Mutta juuri kun sen etsimisen lopettaa, niin oikea löytyy, eikös se yleensäkin niin mene?

Aavistuksen lyhyt pinkki räsymatto kuitenin on, vaikka pituutta silläkin reilut kaksi metriä. Pieni persialasimatto sopii kuitenkin hauskasti jatkoksi eteiselle.
Edelliseen kotipostaukseen viitaten, eteinen on jokseenkin suosikkini uudessa kodissa. Sieltä löytyy sisustusfilosofiani mukaan vähän kaikkea erilaista, jotka tekevät kokonaisuudesta persoonallisen ja meidän kodin näköisen.

Ystävät, tutut ja tuttvat, tervetuloa kylään!


-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti