Marianne


tie - muotinäytös

2017/05/18
Kevään kadoksissa ollut kuvausinto on vihdoin saatu herätettyä talviunilta. Kamera tarttui viime viikolla käteen useammin, kuin menneenä talvena yhteensä.

Viime perjantaina kävin kuvaamassa (ja samalla ihastelemassa) Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun muodin ja puvustuksen opiskelijoiden TIE muotinäytöksen Kouvolan taidemuseo Poikilossa.

"Teemana on itsenäisen Suomen juhlavuosi, jota suunnittelijat ovat lähestyneet kukin omista lähtökohdistaan. Näytös on monipuolinen kokonaisuus, jossa kerromme ajatuksiamme aiheesta muotitaiteen muodossa."

- muodin ja puvustuksen opiskelijatNäytöksestä mieleenpainuvan teki todella kaunis museoympäristö, jonka neurtaali, valoisa ympäristö antoi mallistoille mahdollisuuden loistaa. Kaikin puolin kaunis näytös siis!

Olin erittäin innoissani, että muodin ja puvustuksen opiskelijat pyysivät minut mukaan kuvaamaan näytöstä. Saman koulun oppilaana, sitä nimittäin tietää, mitä kyseinen projekti on vaatinut. Ja lisäksi sitä on päässyt näkemään kuinka osa asuista on valmistunut.

Nämä kuvat ovat oma näkemykseni kyseisestä näytöksestä ja niissä yhdistyy näyttävät asut sekä kaunis ympäristö. 

-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti