Marianne


Inspiraatiota kesäpukeutumiseen

2017/06/03Kylmänä ja sateisena päivänä menin vahingossa uppoutumaan viime kesän postauksiin. Teetä juodessa tuli jopa tarpeeksi lämmin fiilis ja halu pukea päälle näitä kesäisiä asuja, vaikkakin ulos vilkaistessa ikkunaa vasten satoikin rakeita.

Koska tämä kevät on ollut asukuvien puolesta varsin heikko (syytän muuttoa ja liian kiireistä kuvausapua), inspiroiduttaisiinko hetki näiden viime vuotisten parissa?

Ensimmäisten kuvien asuja voisin käyttää vaikka heti. Tosin vaaleansinisen paitamekon kanssa sukkahousut kinnaavat ihmeellisesti, joten noh, odotellaan vielä pieni hetki.

Poolokauluksella varustettu peplum helmainen t-paita on luottopaitani töissä. Tätä siistiä jujun omaavaa teepparia olenkin jo sovitellu muutamien erilaisten housujen kanssa.

Vaaleansininen pitsimekko odottaa vielä hetken käyttötarkoitusta, sillä helma on aavistuksen lyhkäinen työkäyttöön. Tosin ajattelin testata mekkoa myös housujen kanssa, voisi jopa toimia?

Oikeanpuoleisen kuvan valkoiset housut ovat olleet jo ahkerassa käytössä keväällä. Vielä vain pitäisi kaivaa nuo kauniit nyörikengät esiin muiden kesäkenkien lisäksi!

Nämä kaksi viimeistä asua kuuluvat taas ehdottomasti kesän luottovaatevalikoimaan. Molemmissa on vain sitä jotain, toimivat siis oikein hyvin ihan vain yksikseenkin. Olen ehkä ennenkin hehkuttanut näitä toimivia yksiosaisia asuja.

Toivotaan siis, että kesäkelit tulevat, jotta päästään taas näiden kesävaatteiden pariin. Tosin sovittelu, testailu ja haaveilu on aina sallittua säästä huolimatta ;)

Aurinkoista viikonloppua.

-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti