Marianne


minun keltainen elämä

2017/06/26Uskokaa tai älkää, keltainen on voimavärini!

Kaikki alkoi omille muutettuani sisustustrendistä, kotona täytyi olla jotain pientä keltaista. Ja niin Ikean kahdesta pahvilaatikosta ja tästä keltaisesta tyynynpäällisestä keltainen "kokoelmani" on kasvanut melkoiseksi tekstiilipinoksi. Nyt on keittiönmattoa, taulua, pyyhkeitä ja lisää niitä sohvatyynyjä.

Keltainen on edelleen trendikäs, mutta oman innostukseni jatkuessa jo neljättä vuotta voidaan varmaan puhua jonkinlaisesta elämänvaiheesta?

Voimavärini nousee ehkä eniten esiin meillä kotona, vaikkakin kokoelmiini on päätynyt mm. keltaiset korvakorut, kengät, reppu ja pyöräilytakki. Ei mitään suuria asioita, vaan juuri sellaisia sopivia. Keltainen on nimittäin parhaimmillaan kun sitä on a) pieni ripaus, kuten kengät tai se reppu, tai b) liikaa, kuten näissä kuvissa tai haavekeittiössäni

Miun juhannus alkoi perjantaina näin keltaisissa merkeissä, kun jälleen löysimme rypsipellon reissusuunnitelmien varresta. Kun rypsipelto vaihtui matkan jatkamiseen, löytyi kangaskassista  onneksi se keltainen pyöräilytakki.

Näitä kuvia katsoessa edes maanantai tai mennyt juhannus ei pyyhi hymyä huulilta! 
Keltaista, eli miun ajatusmaalilman mukaan, aurinkoista alkuviikkoa!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti