Marianne


hei hei heinäkuu

2017/07/28

Heinäkuu on jälleen lipunut ohi kaikessa hiljaisuudessaan. Kun blogimaailma keventää menoaan, sitä itsekin keskityy enemmän elämän muille osa-alueille. Lisäksi heinäkuu on vuodessa se kuukausi kun töitä riittää muiden lomaillessa. Miullahan on omat kesälomat vielä pitämättä!

Vaikkakin täällä blogin puolella on aavistuksen hiljaista, on kamera pysynyt kädessä kiitettävänkin paljon. Olen myös kuvaillut materiaalia tänne blogiin, mutta postausideat ovatkin jääneet sitten ajatuksen tasolle. Tai siis, kuvatessa iskee idea, aihe ja ajatuksia tekstiin, mutta kun kuvat on saatu muokattua, homma tyssää. Ehkä ne tekstiosuudet palaavat sitten elokuussa takaisin mieleen.

Tämän asun kävin kuvaamassa erään vapaapäivän iltana. Näihinkin kuviin miulla oli silloin hyvin ajatuksen tasolla suunniteltu teksti, joka on kylläkin päässyt unohtumaan. Nyt tulin kuitenkin siihen tulokseen, että jos jotkut kuvat ovat heinäkuisen fiiliksen omaavia niin nämä. Eikös?

Mutta niin, viettäkäämme rauhallinen heinäkuun loppu. Ja palataan pian asiaan uusien postauksien parissa. Ainakin lisää kotijuttuja luvassa.


MEKKO GINATRICOT
HOUSUT BIKBOK
KENGÄT VAGABOND
KORVAKORUT H&M

 -M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti