Marianne


kauniita unia

2017/07/16


Meillä on uusi sänky!

Edellinen, 140cm leveä, kevyelle henkilölle tarkoitettu petimme matkusti vieraspediksi kotikotiin kun makkarimme valtasi 160cm leveä, oikea parisänky. Mikä parasta, sänky koostuu kahdesta 80cm leveästä rungosta, joista toinen on pehmeämpi ja toinen kovempi. 

Edelliseen sänkyyn kaivattiin jo jonkin aikaa lisää leveyttä, sillä me raajat x-asentoon venyttävät nukkujat aiheutimme toisillemme aavistuksen katkonaisia yöunia. En vieläkään käsitä, että pärjäsimme yhden kesän 80cm sängyllä!

Makkari ei sen suuremmin ole esittelyyn päättynyt muuton jälkeen. Nyt kuitenkin alkaa fengshuit olla kohdillaan, joten tältä täällä näyttää.

Itselleni täällä on tärkeää rauhallinen tunnelma ja hyvä fiilis. Olemmenkin käyneet loputtomia keskusteluita siitä, kuuluuko telkkari myös makkarin puolelle. Vielä tähän päivään saakka olen saanut pidettyä puoleni, ja kodin ainoa telkkari löytyykin olkkarista. 

Huoneesta rauhallisen tekee myös vaaleansiniset seinät, joihin olenkin nyt vähän ihastunut, vaikka vielä kovasti tekisikin mieli maalata sängynpäätyseinä oikein tummalla sinisellä. Maalaaminen täällä on kuitenkin rajoittettu tiettyihin sävyihin, joten ehkä sängynpäätyyn sijoitetaan vaan suuri taulu.
Katsotaan mitä keksitään.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti