Marianne


Asuntomessujen suosikit

2017/08/30


Asuntomessut tuli ja meni (ja tämä postaus tulee nyt todella myöhässä), mutta mieleen jäi muutamia ideoita sekä ajatuksia, jotka haluan vielä jakaa.

Keskityin messuilla enemmän sisustuspuoleen, huonekalujen sommitteluun, asetelmiin sekä toimiviin tilaratkaisuihin. Ja tietysti ihan vaan kaikkeen kauniiseen.

Sisustuksia ja tyylejä oli moneen eri makuun, joten jokaiselle löytyi varmasti jotain mieleistä katseltavaa. Innostuin itse tummista ja voimakkaista väreistä, joita oli käytetty runsaallaa kädellä huoneissa tai koko sisustuksessa. Poimin ilolla myös erilaisia väripilkkuja, tehosteseiniä sekä erilaisia tauluja.

Omat suosikkikohteeni olivat Honka Ink, Kannustalo Harmaja Saimaa, Design-Talo Pala ja Fiskarhedenvillan Ajaton, joista ajattelin esitellä muutamia lempparijuttuja!

HONKA INK

Talo makuuni niin ulkoa kuin sisältä. Ihastuin taloon jo heti ulkopuolella, joku näissä tummissa latomaisissa kodeissa viehättää suuresti.

Sisustuksessa oli käytetty paljon puuta, mutta myös ulkona ollut tumma linja jatkoi talon sisällä. En ole aikaisemmin innostunut lämpimän puun yhdistämisestä mustaan tai valkoiseen, mutta täällä se toimi yllättävänkin hyvin. Lisäksi trendikästä rottinkia löytyi sieltä täältä.KANNUSTALO HARMAJA SAIMAA

Tästä talosta pystyi löytämään ihanimman väripaletin. Paljon luonnonläheisiä vaaleita sävyjä yhdistettynä mausteisiin ja täyteleäisiin ruskeisiin sekä sitten ihan mustaa ja tummaa harmaata. Kokoaisuudessaan väripaletti loi varsin kodikkaan tunnelman.

Sisustus on yhtä aikaa ajaton, mutta trendikäs. Ei siis liene yllätys, että tämän upean sisustuksen takana on Susanna Vento.

Suosikkijuttuni kyseisessä kohteessa oli ruokailutila tummilla kalusteilla ja täydellisen sävyisellä ruskean punaisella seinällä.


DESIGN-TALO PALA

Tässä talossa ihastuin suuresti keittiöön, sekä siitä avautuvaan avaraan pohjaratkaisuun. Tummat keittiöt eivät koskaan aikaisemmin ole minua sen suuremmin puhutelleet, mutta näitä kuvia päädyin selaamaan uudelleen ja uudelleen.

Pidin muutenkin talon yhteinäisestä, melko tummasta ilmeestä. Kaiken ei aina tarvitse olla sitä valkoista.


FISKARHEDENVILLAN AJATON

Tämä kohde on pakko nostaa vielä esiin. En nimittäin messuesitettä selatessa kiinnittänyt taloon tai sen sisustukseen mitään huomiota, mutta ihastuin suuresti muutamiin juttuihin.

Jos minulta kysytään, oli kyseisessä kohteessa ylivoimaisesti houkuttelevimmat oleskeluryhmät, vielä kahteen otteeseen. Tummat ja vahvat värit sekä muhkeat sohvat ja tekstiilit houkuttelivat löhöilemään, mutta olivat samalla todella tyylikkään näköisiä.

Lisäksi ihastelin talossa olevia maalauksia ja asetelmia, paljon hauskoja ja kauniita yksityiskohtia.

-

Yleisfiilikset messuilta olivat positiiviset. Alue oli mukavan väljästi kaavoitettu, Saimaan läheisyys tuntui melkein jokaisessa kohteessa ja ympärillä oli mukavasti metsää. Tosin ihmettelimme, että vain harvassa pihassa oli nurmikkoa, sen sijaan mäntymetsä mustikkamättäineen oltiin tuotu aivan kotioville saakka.

Ja niin, olihan se Wave myös upea, vaikka ei näihin suosikkeihin valikoitunutkaan.


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti