Marianne


7 kertaa, mitä lomalla

2017/09/27Viimeinen lomaviikko pyörähti käyntiin eilen! Kolme viikkoa on mennyt siivillä ja tälle viimeiselle lomaviikollekin olisi myös melkoiset suunnitelmat. Koska en itsekään ole pysynyt menossa mukana, niin kerrataanpas mitä lomalla on oikein tapahtunut!

Mitä...

...kaikkea tapahtui ensimmäisellä lomaviikolla?
Ensimmäisen lomaviikon vietin Joensuussa. Olin todella ahkera opparin suhteen. Lisäksi vietin laatuaikaa perheeni kanssa ja näin muutamia Joensuun kavereita. Äitin kanssa lenkitimme koiria ja pyöritimme muutaman huoneen sisustukset uusiksi. Lisäksi tein huippulöytöjä kirppareilta!

...opparille kuuluu?
Asiat etenee, omalla painollaan tosin. Ensimmäisen viikon olin todella tehokas, kaksi seuraavaa oli huomattavasti haastavampia. Alkuviikosta sain taas vauhdin päälle ja tänään yksi palaveri piristi kummasti. Voi kun tämä into säilyisi loppuviikolle!

...muuta olet tehnyt (opparin lisäksi)?
Olen käynyt Ikeassa sekä Habitaressa. Lisäksi maalasin meidän koko makkarin ja olohuoneen yhden seinän. Olen matkustanut paljon junalla, juhlinut yksiä polttareita sekä nähnyt kavereita ja syönyt hyvin. Eilen jopa leivoin! Lisäksi olen valvonut myöhään, nukkunut pitkään ja polttanut paljon kynttilöitä....yllättävää olet tehnyt?
Varasin poikaystävän synttäreiden kunniaksi meille miniloman Tallinnaan, jonne lähdemmekin huomenna. Lisäksi pätkäisin itselleni otsatukan!

...olet ostanut?
Kirppareilta löysin kotiin nahkaisen rahin ja hyllyn meidän eteiseen (jonka saan vihdoin tänne Lahteen ensi viikolla). Ikeasta mukaan lähti matto, pari tyynyä ja kangasta. Olen ostanut myös vähän vaatteita, ainakin täydelliset ruutupöksyt, neuleen ja sukkia. Ja kukkia, tietysti!

...olet pukenut päällesi?
Kuvien mekon ainakin kymmen kertaa! Kotona olen laahustanut lähinnä neuleissa ja villasukissa.

...haluat vielä tehdä?
Haluan vielä rentoutua! Tuleva Tallinnan miniloma on onneksi täysin opparivapaata aikaa. Lisäksi kynsihoito tai hieronta olisi luksushemmottelua, katsotaan katsotaan. Myös ulkoilu ja laatuaika poikaystävän kanssa kuuluu reissusuunnitelmiin. Kotona haluan vielä siivota vaatekaapin ja käydä kirpparilla.


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti