Marianne


Lomalle

2017/09/04Arvatkaas kellä alkoi tänään virallisesti kesäloma! Todellisuudessahan tein kyllä lauantaina viimeisen työvuoroni hetkeen, joten lomailu on jo oikeastaan aloitettu.

Myöhäinen kesäloma on oikeastaan aika jees. Pidin myös viime vuonna kaksi viikkoa lomastani syksyllä. Miusta kun kesä tuntuu aina kesältä, oli sitä töissä tai ei. Tällä kertaa myöhäisellä lomalla on kuitenkin ihan oikea tarkoitus. Oppari nimittäin.

Vaikka seuraavat neljä viikkoa tulevat olemaan täysin työvapaata aikaa, olen laatinut itselleni melko mahtipontisen aikataulun opparin suhteen (joka tulee kuitenkin pettämään). Joten tämä "loma" tulee olemaan aikamoista ahertamista myöskin. Olen kuitenkin huomannut olevani ihminen, joka keskittyy mielellään yhteen asiaan kerrallaan, uppoutuu siihen oikein kunnolla, joten opparin kannalta tämä loma on juuri täydellinen tässä ja nyt! 

Ja mitä blogiin tulee näin syksyn aikaan, tulee sitten täysin omalla painollaan. Päivittäin koneen ääressä puurtaminen saattaa aavistuksen verottaa pitkistä ja ajatuksella tehdyistä päivityksistä, mutta koitetan saada tänne edes kuvapainotteista materiaalia. 

Aurinkoista viikkoa!

-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti