Marianne


Syksyn piristävin takki

2017/09/10Syksyn todella varma merkki on uuden takin ostaminen. Tällä kertaa olin enemmän kun ajoissa, sillä tämän keltaisen kaunokaisen kotiutin jo elokuun puolella.

Olen aina ollut takki-ihmisiä. Olen helposti palelevaa sorttia ja käytän takkia noin kahdeksana kuukautena vuodessa, yleensä useampanakin. Kuljen paljon pyörällä, joten viiman takia aloitan takkikauteni melko aikaisin.


Mielestäni takkeihin voi panostaa samalla tavalla kuin laukkuihin tai kenkiin. Ensivaikutelma ihmisestä muodostetaan ensimmäisten sekuntien aikana, yleensä jonnekin saapuessa päällähän on juurikin takki. Vaikka päivittäin käyttäisikin eri vaatteita ja erilaisia asuja, niin yleensä se sama takki on ja pysyy, mutta miksi?

Itse pyrin pitämään takin osana muuta asua. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin asu, johon omasta kaapista ei löydy sopivaa takkia. Nykyisin takkivalikoimani on lähes aukoton. Löytyy pitkää ja lyhyttä, ohutta ja paksua, klassista ja persoonallista sekä mustaa ja värikästä.

Valikoimani uusin tulokas on tämä piristävä keltainen, joka taipuu mukavasti yksinkertaisten asujen pelastajaksi tai printillisten mekkojen rauhoittajaksi.

-M


6 kommenttia:

 1. Ahh tää takki on ihana! Mistä ostit, oliko muitakin värejä? -Mimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on Vilasta, en muista oliko muita vastaavaa mallia, mutta muita tosi kivoja villakangastakkeja oli paljon :)

   Poista
 2. Allekirjoitan ihan kaiken mitä sanoit tässä! Mä oon niin kanssa takki-ihmisiä :----D Ja mun takkikokoelma on kyllä jo aika ison kokoinen haha.... Oon nyt tänä kesänä saanut ostettua kaksi klassista trenssiä (mustan ja beigen) alennuksista tätä syksyä varten ja oon niin innoissani että nyt alkaa olla takkien kulta-aika käsillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löytyy samalla linjoilla olevia :) Miulla itsellä olisi takkikokoelmassa vielä syys- / kevättakin mentävä aukko nilkkapituiselle trensille tai ohuelle villakangastakille :)

   Poista
 3. Keltainen <3 Itsellä on keltainen biker, josta tulikin mieleen, että pitääpä laittaa se huomenna päälle :-)

  VastaaPoista