Marianne


Kotona on taas hyvä olla

2017/11/24
Meillä on koko syksyn ollut aika karmivan sotkuista. Syytän opparia ja rampaa miestä. Päätin sammuttaa valot ja sytytin kynttilän sinne tänne, jotta totuus ei iskisi niin kovaa vasten kasvoja.

Opparin palautuksen jälkeen sytytin kodin kaikki valot, imuroin, pesin lattiat ja järjestin kaiken turhan krääsän piiloon. Nyt on taas tilaa hengittää.

Syksyn aikana sain myös monen monta hyvää sisustusideaa, jotka maltoin kerrankin jättää odottamaan. Tässä parin viikon aikana olenkin innoissani niitä toteuttanut. Parasta!


Koti tuntuu nyt taas aavistuksen ihanammalta. Vaikka se siivoaminen ei lempparipuuhaa olekaan, niin siisti ja järjestyksessä oleva koti saa vaan hyvälle mielelle. Lisäksi siivousurakan jälkeen on ihanaa hakea kukkia ja päivitellä kodin jokunen asetelma uusiksi.

Suursiivouksen yhteydessä kotiimme hiipi myös hitusen jouluinen tunnelma. Sopivan odottava, ei vielä varsinaisesti liian jouluinen.

Vaikka näissä kuvissa esiintyy jo yksi lempihankintani, eteisen pyöreä peili, ajattelin, että palaan syksyn sisustusmuutoksiin vielä muutaman postauksen kanssa. Eteiseen löytyi nimittäin vihdoinkin se matto! Lisäksi makkaria on tullut päiviteltyä maalauksen jälkeen ja saihan myös meidän olohuoneen yksi seinä hieman tummemman ilmeen.

-M

2 kommenttia: