Marianne


Onnellinen vaikkakin väsynyt

2017/11/17Tämä syksy on jokseenkin ollut stressaavan (vähän kamalankin) kevään uusinta. Opparin loppurutistuksen aikana poikaystäväni loukkaantui ja päätyi taas leikkauspöydälle saakka. Vietin jälleen paljon unettomia öitä miettien terveyttä, niin omaa kuin läheisten. Lisäksi oma jaksaminen oli kortilla, elämä oli pelkkää opparia, töitä ja kotona potilaan auttamista. Jokunen stressin aiheuttama kyynelkin tuossa vierähti.

Kuinka nämä epäonnet koettelee aina pahimman kiireen ja stressin keskellä?

Keväältä kuitenkin opin, että kaikesta selvitään, vaikka kuinka vaikealta tuntuisikin. Ja sitä takapakkia, sitäkin saattaa joskus tulla, joten kannattaa ottaa aina päivä kerrallaan. Ehkä tällä kertaa ei tule mitään ikäviä yllätyksiä?
Täällä ollaan nyt onneksi jo voiton puolella. Sain palautettua opparin viikko sitten ja olo on todella helpottunut. Viimeiset viikot menivät vauhdilla ja palautuksen jälkeen tajusin, että hei, poikaystäväkin pysyy jo omin jaloin pystyssä, kodin ulkopuolella tosin vielä keppien kanssa, mutta eteenpäin on menty huimasti. Palvelu kotona on kuitenkin ollut ilmeisen miellyttävää, sillä siitä ei vielä haluta luopua.

Menneen viikon aikana olen nukkunut enemmän kuin koko syksynä. Tuntuukin, että viimeinen viikko onkin mennyt univelkojen kuittaamiseen. Mutta ei haittaa. Oppari on palautettu ja toinen on kunnossa.

Onkin syytä olla onnellinen. Onnellinen, vaikka vähän väsynyt.

-M

2 kommenttia:

  1. Isoiso tsemppisydän täältä ♥ Onneks noi stressinaiheuttajat (ainakin kaks isoa) on nyt poissa. Nukkuminen auttaa kyllä kaikkeen :) Ihanaa viikonloppua sulle!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista