Marianne


Heipat vuoden loppuun!

2017/12/29KAIVATTU MUUTOS JA SYYT SEN TAKANA


Ajattelin vuoden loppuun jakaa hieman ajatuksiani menneestä blogivuodesta sekä blogimuutosta, josta mainitsinkin jouluna.

Tämä vuosi on ollut omalla blogirintamallani melko heikko.

Kevät meni uutta työtä ja kotia etsiessä sekä sitten ennen muuttoa poikaystävää hoitaessa. Kun kaikki uusi oltiin saatu kasaan, toinen terveeksi ja arki rullaamaan, olikin pian jo kesä. Syksyllä alkoivat opparipaineet, kiireet ja stressi valmistumisen suhteen. Ja huono tuuri koetteli jälleen toista osapuolta uuden pitkän toipumisen kanssa (joka edelleen osittain jatkuu).

Vuosi on ollut stressaava ja arvaamaton. Elämän yllättäessä vähemmän tärkeistä jutuista on jouduttu tinkimään, esimerkiksi blogista.

Ja vaikka kuinka blogi on ollut mielessä, ei täällä kovin paljoa ole uusia juttuja näkynyt. Asia on harmittanut minua, mutta samalla tuntuu, että tämä vuosi on ollut todella opettavainen.

Keväällä tapahtuneen kaupungin vaihdoksen ja muuton myötä innostuin suuresti sisustuksesta. Tai onhan sisustus aina ollut osa minua, mutta uusi koti inspiroi minua vielä huomattavasti lisää. Keväästä saakka onkin tuntunut, että sisustamisesta tekisi mieli kirjoitella paljon enemmän.

Omasta mielestä blogilla on jonkinlainen muotiblogin leima. Suuret muutokset ovatkin hieman epäilyttäneet, mutta nyt pidempään asiaa hauduteltuani kaipailen jotain muutosta. Jotain uutta. Uskonkin nyt, että pienien muutosten avulla sisustus saadaan mukavasti uudistavaksi tekijäksi blogissani.

Päädyinkin pitkän harkinnan jälkeen muuttoon. Blogini tulee jatkamaan vuoden vaihteen jälkeen Nouwin sivustolla. Mukana blogin uudistusta tuleekin olemaan myös sisustusaiheiset postaukset.

En osaa vielä varmaksi sanoa, kuinka paljon blogi tulee sisällöltään muuttumaan. Rakastan edelleen muotia ja asukuvia, mutta olen kaivannut jotain siihen rinnalle.
Tämä muutto tulee lokeroimaan blogini jonkinlaiseksi muotoilijan blogiksi. Valmistuin nyt joulukuussa ja osaamisalaani kuuluu niin muoti kuin sisustuskin. Inspiroidun suuresti molemmista, enkä koe, että minun täytyisi nyt valita vain toinen.

Blogi on kasvanut tässä elämän varrella ja mukaillut elämäni tilanteita. Inspiroivinta luettavaahan on juuri se, jota joku on intohimolla tuottanut. 


Kuulisin mielelläni myös teitä lukijoita, niin uusia kuin vanhoja:

Mitä te luette mielellään?
Mitkä ovat olleet suosikkipostauksia?
Kaipaatteko uudenlaista sisältöä?

Kommentoikaa ja kertokaa.

Vuoden vaihteen jälkeen näemme uudessa osoitteessa!
p.s. Uusi osoite löytyy jo Nouwilta ja sivustolla on lähes kaikki valmiina. Tulen jakamaan osoitteen tänne heti maanantaina (1.1.), mutta innokkaimmat pystyvät nettisalapoliisitaidoin osoitteen jo löytämään, mikäli esimaku uudesta ulkoasusta kiinnostaa.

Kiittäen,
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti