Marianne


Joulusuunnitelmia

2017/12/19


Joulu lähestyy melkoista vauhtia ja jo tällä viikolla juhlitaankin aattoa. Olen oikeasti todella innoissani, sillä tänä vuonna olen aloitellut joulun fiilistelyn jo hyvissä ajoin marraskuun puolella.

Tämä viikko on muutenkin ollut odotettu.

Miulla oli juuri sopivasti maanantai ja tämä tiistai vapaata töistä. Olenkin siivonnut, paketoinut, askarrellut ja hoitanut kaikkia viime hetken jouluvalmisteluita innoissani. Kokeilin eilen myös kynntilöiden tekemistä ja innostuinkin siitä niin, että kävin tänä aamuna hakemassa kierrätyskeskuksesta lisää lasikippoja.

Takana on todella tuottoisat kaksi päivää, jotta loppuviikko sujuukin sitten mukavasti.

Joulufiilistelyn jälkeen huomenna olisi tiedossa työpäivä. Töissä riittääkin kiirusta, sillä joululahjojen ostajat ovat nyt viimeistä viikkoa liikkeellä.

Torstaina ohjelmassa on sitten valmistujaiset! Valmistun muotoilijaksi ja saan paperit käteen juuri ennen joulua. Valmistujaisjuhlat ovat Kouvolassa ja pääsen näkemään pitkästä aikaa myös opiskelukavereitani. Lisäksi vanhempani ja siskoni saapuvat Joensuusta mukaan juhliin, joista suuntaammekin sitten yhdessä syömään kummisetäni luokse. Mukava kokoontua vielä kerran ennen joulua, sillä vietämme aaton eri kaupungeissa.

Valmistujaisten jälkeen edessä on kaksi työpäivää ennen reissuun lähtöä. Poikaystävä, kissat ja muutenkin täysi auto lähtevät Kuopioon edeltä jo perjantaina. Mie matkustan sitten perässä lauantaisen työvuoron päätteeksi.

Aaton vietämmekin Kuopiossa poikaystäväni perheen luona, sillä viime vuonna aatto meni Joensuussa. Kyseessä on ensimmäinen joulu jossain muualla kuin kotona, joten odotankin innolla uusia perinteitä ja tapoja.

Koitan palailla tänne blogin puolelle vielä ennen joulua. Miulla on nimittäin pieniä uutisia.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti