Marianne


Tuolilöytö kirpparilta

2017/12/11Isoon sohvaan suhteutettuna meiltä löytyy kotoa aavistuksen pienet sohvapöydät. Pöydillä on riittävästi laskutilaa, silloin, kun ne ovat täysin tyhjät. Kaikki kukat ja kynttilät on siis täytynyt unohtaa.

Pohdin hetken pienen sivupöydän hankkimista sohvan toiselle puolelle, josta pöytää saisi tarvittaessa nostettua pinkin nojatuolin viereen laskutasoksi tai sohvan etupuolelle tarvittaessa. Hankinnalla ei ollut mikään kiire, sillä normaalissa arjessa sohvapöydät ja sohvan kulmapuolelta löytyvä ikkunalauta riittävät kahdelle varsin hyvin.

Ja kun ei etsi, niin silloinhan parhaat löydöt syntyy. Pienen sivupöydän sijasta tämä tuoleja rakastava sisustaja teki kirpparilta löydön, joka tulee toimimaan myös sivupöydän roolissa.

Löytö tuli eteen tietenkin Joensuun kirppareilta, mistäs muualtakaan. Alkaa jo vähän naurattamaan, kun jokaiselta reissulta kotiinviemisinä on uusia huonekaluja. Viime kerralla löysin nimittäin tämän eteisen lipaston

Selkänojallinen siro jakkara on helppo siirreltävä ja sopii hyvin niin tasoksi kuin varatuoliksikin. Paikkansa se tulee löytämään jostain sohvan viereltä. Katsotaan tarkemmin, kun täältä reissusta kotiudun. 

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti